Donacija kompanije Bahco i Merkur-SV, Vazduhoplovnoj akademiji

Kompanije BAHCO i MERKUR SV su 7.11.2019. g. donirali mobilni set visokoprofesionalnog avio-alata koji će koristiti učenici Vazduhoplovne akademije (budući avio-mehaničari) pri praktičnoj primeni u školskim radionicama.

Ideja da se donira visokoprofesionalni BAHCO alat Vazduhoplovnoj akademiji, potekla je od vlasnika MERKUR SV Siniše Đorđevića, a po logici NAJBOLJE ZA NAJBOLJE.

S obzirom da je Vazduhoplovna akademija u Beogradu jedina škola koja obrazuje učenike za vazduhoplovna zanimanja u Srbiji i koja stvara profesionalne avio-mehanicare, procenjeno je da zasluzuje da dobije BAHCO alate koji se koriste u skoro svim avio-servisima i uz SNAPON alate zauzimaju prva dva mesta po kvalitetu!

Set alata je gospdin Semper Oskar /operativni direktor za centralnu i istocnu Evropu/ predao gospođi Sonji Božić/zam.direktora Vazduhoplovne akademije/uz prisustvo učenika prvog razreda obrazovnog profila Avio-tehničar., u prostorijama školske radionice.

Vazduhoplovna akademija je svojim dosadašnjim radom i doprinosom u obrazovanju vazduhoplovnih kadrova zaslužila da njihovi ucenici koriste BAHCO alate, a Merkurovi strucnjaci koji su obučavani u BAHCO i SNAPON servisima i fabrikama širom Evrope će im u njihovim radionicama preneti svoje znanje i iskustva u vezi sa alatima.

Cilj MERKUR SV je da se shvati da je samo visokokvaliteni alat najekonomičniji tj. najjeftiniji alat za celokupnu industriju, a avio-serviseri koji imaju u svom koferu BAHCO I SNAPON alat, osim što su poštovani u svetu vazduhoplovstva, imaju i prednost pri zaposlenju. Samim tim oni i na najbolji način predstavljaju i svoju Vazduhoplovnu akademiju i našu Srbiju